top of page
resilient_me_8.jpg

HÄLSOCOACH

”In life you don’t go deep to get better.” 

Du är ett system där allt samverkar. För att må ditt bästa kan du inte strunta i någon del, eller bara fokusera på att förbättra bara en del av ditt mående. Jämvikt mellan de olika delarna är avgörande för hur du mår och en förbättring i ett område märks ofta på fler delar i ditt liv. Tex kan bättre matvanor förbättra din sömn, som i sin tur kan förbättra din träning, som förbättrar din prestation på jobbet….osv 

Siri är utbildad inom träning, kost och samtal, med egen erfarenhet av hur viktigt det är att jobba holistiskt. Hälsocoaching bygger på att hjälpa dig att hitta och skapa hållbara förbättringar inom de 4 basområdena, träning, kost, återhämtning och sömn ihop med mindset / mental hälsa. Alla är vi unika och därför arbetar Siri alltid individuellt med varje klient för att skapa bättre balans mellan områdena och samtidigt höja nivån inom varje, som resulterar i hållbart bättre mående. Vill du utvecklas och må ditt bästa? 

Innan programstart med ny klient ingår alltid en kostnadsfri konsultation, där du svarar på frågor kring dina mål och din hälsostatus. Du får också chans att ställa frågor och känna efter att jag känns rätt för dig.

Individuell Hälsocoaching 16 veckor, innehåller:

  • Träningsprogram, 4x4 veckorsprogram (inkl bilder / filmer) anpassat efter dina förutsättningar. Löpande justeringar vid behov.

  • Kostplan som fungerar för dig och familjen, med stegvisa förbättringar, för att hitta hållbarhet.

  • Förbättringar kring återhämtning och sömn för bättre energi och mående.

  • Veckovis uppföljning online och möjlighet att ställa frågor under hela perioden.

  • Avslutning med utvärdering och plan framåt.

Har du viljan att hitta ett framgångsrikt system för ditt mående? Kontakta mig idag,
så kör vi igång!

6000 kr / 16 veckor

Hälsocoach: Om mig
bottom of page