resilient_me_8.jpg

HÄLSOCOACH

”In life you don’t go deep to get better.” 

Du är ett system där allt samverkar. För att må ditt bästa kan du inte strunta i någon del, eller bara fokusera på att förbättra bara en del av ditt mående. Jämvikt mellan de olika delarna är avgörande för hur du mår och en förbättring i ett område märks ofta på fler delar i ditt liv. Tex kan bättre matvanor förbättra din sömn, som i sin tur kan förbättra din träning, som förbättrar din prestation på jobbet….osv 

Siri är utbildad inom träning, kost och samtal, med egen erfarenhet av hur viktigt det är att jobba holistiskt. Hälsocoaching bygger på att hjälpa dig att hitta och skapa hållbara förbättringar inom de 4 basområdena, träning, kost, återhämtning och sömn ihop med mindset / mental hälsa. Alla är vi unika och därför arbetar Siri alltid individuellt med varje klient för att skapa bättre balans mellan områdena och samtidigt höja nivån inom varje, som resulterar i hållbart bättre mående. Vill du utvecklas och må ditt bästa? 

Innan programstart med ny klient ingår alltid en kostnadsfri konsultation, där du svarar på frågor kring dina mål och din hälsostatus. Du får också chans att ställa frågor och känna efter att jag känns rätt för dig.

• Hälsocoaching innehåller uppföljning varje vecka och avstämning var 4:e vecka. Därefter uppdateras programmet beroende på vilka resultat du fått, dina önskemål, vilket område som ligger i fokus, om du fått förhinder att hålla igång träning / kost / nya vanor som planerat etc

• Basen i träningen är styrketräning så någon form av utrustning behövs, exv Hantlar, Kettlebells, Skivstång, Gummiband 

• Kosten i mitt program utgår från hur du äter idag och uppgraderas till bättre, smartare alternativ. Hela kostplanen samt alla måltider anpassas efter dina förutsättningar så att det blir mat du VILL äta och som din kropp mår bra av. 


Vill du en gång för alla hitta ett framgångsrikt system för ditt mående? Kontakta mig, så hittar vi en lösning som passar för dig.